Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/lns/domains/www.oxigenesis.si/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/lns/domains/www.oxigenesis.si/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/lns/domains/www.oxigenesis.si/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
ALFA AKTIV - naravna antioksidativna formula - Alfa Aktiv
0599 498 45 info@oxigenesis.si
ALFA AKTIV – naravna antioksidativna formula

NARAVNE SESTAVINE

  • Zelo visoka vsebnost naravnih sestavin

EDINSTVENA FORMULACIJA

  • Edinstvena formula, ki so jo razvili znanstveniki

MOČAN ANTIOKSIDANT

  • Visoka antioksidantna zmogljivost
  • 11.900 enot po ORAC

Prehransko dopolnilo ALFA AKTIV  je izdelano iz dragocenih surovin. Sestavljen je iz medu, sveže aronije in soka črnega ribeza. Edinstveno formulo prehranskega dopolnila Alfa Aktiv so razvili vrhunski znanstveniki.

ALFA AKTIV

Edinstvene lastnosti

Odkrili smo način, ki nam je omogočil, da ohranimo čim več dragocenih snovi, kar posledično prispeva k njihovi asimilaciji v človeškem telesu v največji možni meri.

Prehransko dopolnilo Alfa Aktiv je sestavljeno iz sokov aronije in črnega ribeza ter medu. Črni ribez in aronija vsebujeta številne dragocene sestavine, ki odlično vplivajo na človeško telo. Vendar se po obiranju plodov precejšen del razgradi.

Znanstveniki, ki sodelujejo z ALFA, so razvili metodo aktivacije vitaminov in mineralov, s katero človeško telo absorbira znatne količine koristnih snovi, ki jih vsebujejo plodovi aronije, črnega ribeza in medu.

Za izdelek je značilna visoka vsebnost vitamina C in polifenolov, joda, selena in jantarne kisline.

Sestavine, ki jih naravno vsebujejo surovine ALFA Aktiv, imajo številne dragocene lastnosti:

Jod in niacin pomagata pri pravilnem delovanju živčnega sistema ter pomagata vzdrževati ustrezne psihološke funkcije, kot sta pomnjenje in povezovanje. Te sestavine pripomorejo tudi k ohranjanju zdrave kože, selen pa pozitivno vpliva na lase in nohte, kar pozitivno vpliva na lepoto.

Jod in niacin prispevata k vzdrževanju pravilne energetske presnove, niacin pa dodatno prispeva k zmanjšanju utrujenosti in utrujenosti, kar bodo opazili ljudje, ki cenijo telesno aktivnost.

Selen ima številne lastnosti, ki krepijo zdravje: pomaga pri pravilnem delovanju imunskega sistema, ščiti celice pred oksidativnim stresom in je še posebej pomemben za moške, saj prispeva k pravilnemu poteku spermatogeneze. Selen pomaga tudi pri pravilnem delovanju ščitnice.

Za vitamin C, ki je prisoten v izdelku, so značilne številne dobro znane lastnosti, ki krepijo zdravje.

Še posebej je uporaben za ljudi, ki se ukvarjajo s športom, saj pomaga vzdrževati pravilno delovanje imunskega sistema med in po intenzivni vadbi. Prispeva k vzdrževanju pravilne presnove energije, pomaga zmanjšati občutek utrujenosti in utrujenosti ter ščiti celice pred oksidativnim stresom.

Poleg tega vitamin C pomaga pri pravilni proizvodnji kolagena, ki zagotavlja pravilno delovanje krvnih žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob.

Poleg tega vitamin C pomaga pri pravilnem delovanju živčnega sistema in pri ohranjanju pravilnih psiholoških funkcij, poveča absorpcijo železa in pomaga pri regeneraciji reducirane oblike vitamina E.

Alfa Aktiv je naravni antioksidant. Raziskave, opravljene na Medicinski univerzi v Varšavi, so potrdile njegovo antioksidativno zmogljivost, ki je po ORAC-u 11.900 enot.

Dragocene surovine in edinstven način izdelave prehranskega dopolnila ALFA Aktiv prispevajo k prisotnosti naravne jantarne kisline v proizvodnji.

null

KOZMETIKA

Oxigenesis® je edinstvena metoda za izvajanje kozmetičnih tretmajev, ki uporablja 99% čisti kisik. Z njegovo pomočjo preparati iz posebej razvite linije pripadajoče kozmetike prodrejo globoko v kožne celice in jih aktivirajo, ter s tem pripomorejo k hitri rekonstrukciji in revitalizaciji kože.
null

ESTETIKA

Oxigenesis® metoda učinkovito blaži in odpravlja estetske nepravilnosti na koži. Prav tako se izvaja kot podpora drugim estetskim tretmajem za njihov bolj intenziven in daljši učinek.
null

DERMATOLOGIJA

Z Oxigenesis® metodo se učinkovito blažijo posledice dermatoloških obolenj, ki so vidne na koži in lasišču. Obenem se z dolgoročno nego zmanjša efekt možnih ponovnih obolenj.

IZJAVE STRANK

Oxigenesis® metodo se poslužuje že veliko uporabnikov doma in v tujini. Nekaj vtisov in izjav zadovoljnih strank.

null
null

KAJ PRAVIJO STROKOVNJAKI

Kaj o Oxigenesis® metodi pravijo domači in tuji strokovnjaki s področja kozmetike, estetike in dermatologije.

Jordi Ferrer
Lastnik patenta

Ena največjih nalog v moji podjetniški karieri je bila razvoj Oxigenesisa in njegova inovacija. Za doseganje tega cilja je bilo potrebno veliko dela, z veliko vzponi in padci, rezultat pa je splošno priznavanje Oxigenesisa na globalnem trgu, ter visoko povpraševanje po naši metodi in produktih. Na vsakem koraku nas presenečajo novi rezultati, kar mi je v veliko zadovoljstvo.

Carmen Santaolall
Master Trainer

Moja vloga pri Oxigenesisu je oblikovanje protokolov in usklajevanje oddelka za usposabljanje. Pozicija mi daje izjemne možnosti za osebno in strokovno rast. Zelo sem ponosna na delo, ki ga opravlja naša ekipa, predvsem pa na dejstvo, da na trgu nudimo nekaj tako edinstvenega, kot je Oxigenesis.

Cristina Torrent
Theica Beauty Salon

Pred Oxigenesis smo uporabljali aparate s kompresiranim zrakom. Po uvedbi metode Oxigenesis v naš salon, so bile spremembe pri strankah že v prvem mesecu. Sedaj uporabljamo Oxigenesis pri vseh tretmanih, saj smo videli da izboljša rezultate, nima kontraindikacij in tako naredimo razliko v primerjavi z ostalimi saloni.

null
051 655 940

0599 498 45

Mariborska cesta 86

SI-3000 Celje

info@oxigenesis.si

office@oxigenesis.si

null

SKIN CARE PACK No.1

Aktivatorji in sistem za čiščenje kože.

null

HD MAKE-UP PACK

High definition make up puder.

null

HAIR PACK No.1

Šampon, piling in aktovatorji za postopke v negi lasišča.

null

TANNING PACK

Piling, losijon in tanning aktivatorji.

Nagovor specialista

Metoda Oxigenesis je nekaj, kar smo že dolgo iskali. V kozmetiki delujemo že skoraj dve desetletji in tako smo uspeli pridobiti veliko znanja, predvsem pa ogromno izkušenj. Veliko se je spremenilo od začetkov naše kozmetične poti do danes, edina stalnica pa je ostala – želimo izgledati lepo, mladostno in sveže.

Oxigenes je prva poznana metoda, ki nam vse to omogoča s kozmetičnimi tretmani in to na povsem naraven način, brez stranskih učinkov.

Še dosti več. Z metodo Oxigenesis si lahko pomagamo tudi ob raznih tegobah na koži in lasišču, ki jih želimo odpraviti ali omiliti.

Mi smo se prepričali, stranke so zadovoljne. Želimo, da tudi vi spoznate to edinstveno metodo in verjetnost je, da bo metoda Oxigenesis tudi Vam pomagala spremeniti življenje!

Brigita Ravnjak

PIŠITE NAM

Želimo izvedeti kaj vas zanima