Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/lns/domains/www.oxigenesis.si/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/lns/domains/www.oxigenesis.si/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/lns/domains/www.oxigenesis.si/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
FAQ - Alfa Aktiv
0599 498 45 info@oxigenesis.si
FAQ

logo_mini Kaj je metoda Oxigenesis ?

Oxigenesis je revolucionarna in patentirana metoda izvajanja kozmetičnih tretmajev z uporabo kisika najvišje čistosti. Ta v kombinaciji z visokim tlakom ustvarja hiperbarični učinek. Kisik uporabljamo skupaj z vitamini, hialuronsko kislino in drugimi substancami z najnižjo molekulsko maso, kar omogoča enostavno absorpcijo aktivatorjev skozi pore, neposredno v celice.

Gre za ne tradicionalen pristop k lepotnim tretmajem. Pri tem ne invazivnem postopku se uporablja čisti kisik za spodbudo pravilnega delovanja kožnih celic in proizvodnjo kolagena, elastina in drugih hranilnih snovi, katere naša koža potrebuje . Med tretmajem uporabljamo airbrush za nanos hlajenega kisika pod tlakom, ki aktivatorje prenese globlje v celice kot pri običajnih tretmajih.

 

logo_mini Ali lahko dobim podroben opis izdelka?

Vsi naši izdelki so narejeni v farmacevtskem laboratoriju. Izdelki, ki jih uporabljamo vsebujejo aktivne sestavine kot so aloe vera, ginseng, jojobinino olje, hialuronska kislina itd. Vsi izmed njih so varni in preizkušeni v kombinaciji s kisikom. Naši izdelki so naravni in ne vsebujejo parfumov, tudi linije namenjene tretmaju kapilar ne vsebujejo minoksidila. Vsi preparati se uporabljajo s pomočjo airbrusha in so posebej oblikovani za nanos z njim. Uporabljate lahko tudi svoje produkte, vendar se morate zavedati, da je lahko učinek slabši. Naša linija vsebuje tudi nekaj končnih produktov za stranke, ki so zasnovani za domačo uporabo.

 

logo_mini

Želim dodati Oxigenesis k ponudbi svojega centra kaj je naslednji korak?

 • Kontaktirajte nas in poslali vam bomo vso potrebno dokumentacijo.
 • Naslednji korak je udeležba na obveznem usposabljanju na akademiji v Celju.
 • Ko je usposabljanje opravljeno, vam Oxigenesis distributer pošlje celoten komplet za delo s stankami in lahko nemudoma pričnete z opravljanjem Oxigenesis tretmajev v svojem centru.

logo_mini  ŽELITE VEČ INFORMACIJ O METODI OXIGENESIS? PIŠITE NAM:

logo_miniZakaj kisik?

Kisik zavira naravni proces staranja, ter ščiti kožo in popravlja škodo nastalo zaradi onesnaževalcev iz okolja. Ko naše celice prejemajo kisik, prestopijo iz pasivnega v aktivno stanje in s tem sprostijo in odprejo kožne pore.

Postopek pričnemo s prilagojenim serumom, ki zaradi svoje edinstvene sestave spodbudi absorbcijo blagodejnih sestavin v celice. Le-te nato začnejo proizvajati kolagen, elastin in proteine, ki so odgovorni za hidratacijo kože, prav tako pa pomagajo pri odpravljanju gub in poskrbijo za bolj prožno kožo.

Čisti kisik vpliva tudi na krepitev imunskega sistema. Rezultati so vidni takoj in se stopnjujejo s številom zaporednih tretmajev; učinek je akumulativen.

logo_miniZakaj je Oxigenesis tako privlačna metoda za lepotne centre?

Oxigenesis je preizkušena metoda z odličnimi rezultati, ki ima dve veliki prednosti pred konkurenco, in sicer čisti kisik v kombinaciji s hiperbaričnim tlačnim učinkom.

Svoboda in minimalna investicija. Naprave in pripomočkov ni potrebno kupiti. Najeta oprema je nameščena z minimalnimi stroški, brez vezave.

 • Prednost. Strošek tretmaja je za izvajalca zelo nizek, saj je zasnovan tako, da se uporablja le toliko preparatov, kolikor jih koža potrebuje.

Druge možnosti uporabe in dodana vrednost . Naprava ne vsebuje električne napeljave. Je tudi relativno majhna, tako da se lahko z njo prosto premikate po salonu med samim izvajanjem Oxigenesis tretmajev. Lahko jo pa tudi uporabite kot dopolnitev drugih tremajev, ki jih izvajate v vašem centru (npr. zmanjšanje rdečice po depilaciji). Kisik pripomore k izboljšanju rezultatov in jim daje dodatno vrednost.

 • Ekskluzivnost . Vsak center bo s strani Oxigenesis distributerja imel zagotovljeno ekskluzivnost za dogovorjeno območje, na katerem bo edini ponudnik Oxigenesis storitev.
 • Minimalne cene. Oxigenesis določa minimalne cene Oxigenesis tretmajev, s čim se izogne razvrednotenju svojih produktov, na njih vezanih storitev in same blagovne znamke.

logo_miniČemu je namenjena metoda Oxigenesis?

Oxigenesis ponuja pet vrst tretmajev, in sicer tretma obrazna, tretma telesa, tretma lasišča, tanning tretma in make-up tretma.Pomaga pri mehčanju izraznih linij, učvrstitvi kože in negi kože okrog oči, ter poskrbi, da so vaše ustnice videti polnejše. Učinkovit je tudi pri glajenju gub in močnih izraznih linij (okrog oči, ust in čela), pri morebitnih izbruhih aken, kožnih nepravilnostih, podočnjakih nastalih zaradi utrujenosti ali zadrževanja tekočine (ne pri dednih ali maščobnih), kuperozi, neenakomernem tenu kože,…

Pri tretmajih namenjenih lasišču stimulira naravno rast las, osveži in revitalizira šibke in lase poškodovane zaradi beljenja, barvanja in drugih lasnih tretmajev, ter hkrati regulira izločanje lojnic ter odpravlja težave s prhljajem.

Tretmaji s kisikom ne povzročajo alergičnih reakcij in bolečih stranskih učinkov kot so srbenje, pikanje in pekoč občutek na koži.

logo_miniAli je uporaba airbrusha pri metodi Oxigenesis zapletena?

Uporaba airbrusha je zelo enostavna. Vsa navodila in napotke prejmete na Oxigenesis izobraževanju, po katerem boste navodila prav tako imeli na voljo v pisni in video obliki. V primeru kakršnihkoli dodatnih vprašanj pa vam je na voljo vaš Oxigenesis distributer.

logo_miniAli lahko uporabljamo kisik v kombinaciji z drugimi tretmaji v salonu?

Seveda! Ponujamo vam možnost, da Oxigenesis metodo ponudite kot dodatek drugim estetskim tretmajem, ki jih izvajate v vašem centru. Uporaba kisika pripomore k izboljšanju rezultatov drugih tretmajev in terapij, ter jim s tem doda na vrednosti. Tako boste vedno korak pred konkurenco.

logo_miniKakšen je poslovni model?

Ste zainteresirani za dodatne informacije o poslovnem modelu Oxigensis za vaš lepotni center? Pišite nam na office@oxigenesis.si ali nas pokličite 059 949 845.

logo_miniZakaj je metoda Oxigenesis primerna za posel?

 • Varnost. Oxigenesis metoda je zaščitena s patentom.
 • Izkušnje. Štiri leta v Španiji in dve leti na Portugalskem. V tem času smo izpopolnili poslovni model in ga naredili enostavno prilagodljivega tujim trgom.
 • Inovacije. Leta 2014 smo prejeli nagrado za metodo Oxigenesis na najpomembnejšem lepotnem sejmu v Španiji, Look of Madrid. Na tem istem sejmu smo leta 2015 prejeli še nagrado za našo linijo produktov za nego las.
 • Ekskluzivnost. Želimo si dolgoročnih odnosov z našimi poslovnimi partnerji, katerim nudimo 4-letno regijsko ekskluzivnost.
 • Zanesljivost. Vaš distributer bo poskrbel za nemoteno in pravočasno dobavo vseh izdelkov in opreme, potrebne za izvajanje Oxigenesis tretmajev v vašem centru.
 • Oglaševanje in promocijski material. Vaš distributer vam bo zagotovil dostop do promocijskega materiala in skupaj z vami organiziral vzajemno promocijo.

logo_miniAli lahko uporabljamo Oxigenesis fotografije, video posnetke in informacije na družbenih omrežjih?

Seveda lahko. Po podpisu sporazuma vam je omogočen dostop do vseh fotografij, videoposnetkov in  informacij.
Lahko jih delite s svojimi strankami preko socialnih medijev ali kateregakoli kanala preko katerega promovirate
svojo znamko. Oxigenesis vas bo redno obveščal o nastanku novega promocijskega pateriala in vam ga posredoval za uporabo pri promociji tretmajev.

logo_miniAli obstajajo organizirana usposabljanja/demonstracije?

Vaš Oxigenesis distributer organizira strokovna izobraževanja, na katerih prejmete vso potrebno znanje za izvajanje Oxigenesis tretmajev

 

logo moder 3 

  Vaše ime (obvezno)

  e-pošta (obvezno)

  Tel.št. (obvezno)

  Kraj(obvezno)

  Vaš lepotni center (obvezno)

  Sporočilo


  Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/lns/domains/www.oxigenesis.si/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307